Cantù Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 94.08

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Magjepsëse
USD 130.27

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

E hirshme
USD 72.37

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 108.56

Krenare

12 Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 130.27

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Vdes për ty
USD 130.27

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 130.27

Mahnitëse

Trëndafila

Luks
USD 72.37

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Joshje e Gjatë
USD 101.32

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 72.37

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 101.32

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 130.27

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO