Capannori Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 130.32

Vdes për ty

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 72.40

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 72.40

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 130.32

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 101.36

Melodioze

24 Trëndafila

Imagjinatë
USD 72.40

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.36

Urime

Trëndafila dhe orkide

Të Përkas Ty
USD 94.12

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 72.40

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 101.36

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Lavdi
USD 72.40

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.12

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO