Carbonia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Arratisu Me Mua
USD 73.74

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.73

Vdes për ty

Trëndafila

Forcë
USD 95.86

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 73.74

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Rini
USD 73.74

Rini

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 103.24

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 73.74

Buzëqeshëse

Trëndafila

Paç Fat
USD 110.61

Paç Fat

12 Trëndafila

Lavdi
USD 73.74

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 73.74

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.86

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 95.86

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO