Cardito Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bashkim
USD 99.67

Bashkim

24 trëndafila

Vdes për ty
USD 128.15

Vdes për ty

Trëndafila

Strehim
USD 128.15

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 128.15

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 92.55

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.79

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 99.67

Urime

Trëndafila dhe orkide

Entuziaste
USD 71.19

Entuziaste

Trëndafila

Lavdi
USD 71.19

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 92.55

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.79

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 128.15

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO