Carini Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Humor
USD 94.32

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Bashkim
USD 101.58

Bashkim

24 trëndafila

Vdes për ty
USD 130.60

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 72.56

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Serenatë
USD 130.60

Serenatë

Orkid

Urime
USD 101.58

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.56

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 130.60

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 72.56

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.84

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.60

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO