Carrara Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lartësi
USD 100.45

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 71.75

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 107.63

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 71.75

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 129.16

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Vdes për ty
USD 129.16

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.45

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.75

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.28

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.63

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E këndshme
USD 100.45

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Bukuri Tekanjoze
USD 71.75

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO