Cassino Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pritshmëri
USD 73.87

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 132.97

Vdes për ty

Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 132.97

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 73.87

Përsosmëri

6 Trëndafila

Urime
USD 103.42

Urime

Trëndafila dhe orkide

Hare e ardhshme
USD 73.87

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.87

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Përqafime
USD 96.04

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 73.87

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 96.04

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.81

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 103.42

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO