Cerignola Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Tekanjoze
USD 72.32

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 72.32

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 101.25

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.18

Vdes për ty

Trëndafila

Moderne
USD 72.32

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Mashtrim
USD 72.32

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 94.02

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Urime
USD 101.25

Urime

Trëndafila dhe orkide

Urtësi
USD 72.32

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 130.18

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Kujtime Të Hirshme
USD 72.32

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Madhështore
USD 130.18

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO