Chiavari Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pritshmëri
USD 72.99

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 131.37

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Vdes për ty
USD 131.37

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 72.99

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Delikate
USD 72.99

Delikate

12 Trëndafila

E hirshme
USD 72.99

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.48

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Urime
USD 102.18

Urime

Trëndafila dhe orkide

Urtësi
USD 72.99

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 72.99

Entuziaste

Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 72.99

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 72.99

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO