Chieri Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 129.85

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Vdes për ty
USD 129.85

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 100.99

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Fitore
USD 72.14

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Humor
USD 93.78

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Lavdi
USD 72.14

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 93.78

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Plot Shkëlqim
USD 72.14

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Përjetësi
USD 100.99

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 72.14

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.78

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.21

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO