Chieti Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Shenjtë
USD 128.08

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 128.08

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 71.16

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 128.08

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Mbrojtje
USD 92.50

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rehati
USD 128.08

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Urime
USD 99.62

Urime

Trëndafila dhe orkide

Buzëqeshëse
USD 71.16

Buzëqeshëse

Trëndafila

Lavdi
USD 71.16

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 92.50

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.73

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Ego
USD 71.16

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO