Chivasso Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mendime Qiellore
USD 132.48

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 110.40

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.48

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 73.60

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dashuri Besuese
USD 132.48

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Pavdekshmëri
USD 73.60

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.04

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.60

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 103.04

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.68

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.40

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Përkryerje
USD 103.04

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO