Cinisello Balsamo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Tërheqje
USD 129.03

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Meritë
USD 93.19

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 129.03

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.03

Vdes për ty

Trëndafila

Mirënjohje
USD 71.68

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 100.36

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 93.19

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Urime
USD 100.36

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.68

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.19

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.52

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Përjetësi
USD 100.36

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO