Città di Castello Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E shijshme
USD 101.70

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 72.64

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Besnike
USD 101.70

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Modesti
USD 72.64

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 101.70

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Vdes për ty
USD 130.76

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 72.64

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 94.44

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Urime
USD 101.70

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 101.70

Melodioze

24 Trëndafila

Lavdi
USD 72.64

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Përkryerje
USD 101.70

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO