Civitavecchia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Serenatë
USD 132.88

Serenatë

Orkid

Bukuri Tekanjoze
USD 73.82

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 73.82

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.88

Vdes për ty

Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 73.82

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 103.35

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.35

Urime

Trëndafila dhe orkide

Hijeshi e Pjekur
USD 73.82

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 73.82

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.82

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.97

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 95.97

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO