Collegno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 73.26

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Të Përkas Ty
USD 95.24

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 131.87

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 95.24

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Paç Fat
USD 109.89

Paç Fat

12 Trëndafila

Përulësi
USD 73.26

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.57

Urime

Trëndafila dhe orkide

Karakter
USD 131.87

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Bashkim
USD 102.57

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.26

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.24

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E dhimbsur
USD 73.26

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO