Como Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përkryerje
USD 100.35

Përkryerje

24 Trëndafila

E përjetshme
USD 71.68

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Kotësi
USD 100.35

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 93.18

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Vdes për ty
USD 129.02

Vdes për ty

Trëndafila

Përulësi
USD 71.68

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 129.02

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri e Braktisur
USD 129.02

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 129.02

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
E butë
USD 100.35

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Urime
USD 100.35

Urime

Trëndafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 129.02

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO