Conegliano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 73.61

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Moderne
USD 73.61

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Besnike
USD 103.06

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Rehati
USD 132.51

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Dashuria e përgjegjshme
USD 73.61

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Vdes për ty
USD 132.51

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 132.51

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Urime
USD 103.06

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.61

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 73.61

Përsosmëri

6 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.70

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.42

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO