Corato Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Arratisu Me Mua
USD 73.86

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.95

Vdes për ty

Trëndafila

Tërheqje
USD 132.95

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 73.86

Buzëqeshëse

Trëndafila

Puthje
USD 103.40

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 132.95

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.40

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mbrojtje
USD 96.02

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Lavdi
USD 73.86

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 96.02

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 132.95

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 132.95

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO