Desio Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Zonjë Zemërbardhë
USD 72.03

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 129.65

Vdes për ty

Trëndafila

Rini
USD 72.03

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.84

Urime

Trëndafila dhe orkide

Meritë
USD 93.64

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 72.03

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 72.03

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Joshëse
USD 72.03

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.64

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 72.03

Delikate

12 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.04

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Ego
USD 72.03

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO