Eboli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Hare e ardhshme
USD 71.61

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Vdes për ty
USD 128.90

Vdes për ty

Trëndafila

E përjetshme
USD 71.61

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.26

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.61

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Lavdi
USD 71.61

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 71.61

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.10

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.42

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 128.90

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Mashtrim
USD 71.61

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 107.42

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO