Enna Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urime
USD 102.13

Urime

Trëndafila dhe orkide

Pafajësi
USD 131.32

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.95

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 131.32

Vdes për ty

Trëndafila

E shijshme
USD 102.13

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pranim Dashurie
USD 72.95

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.13

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.95

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.84

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.43

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.95

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 72.95

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO