Ercolano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Besnikëri
USD 100.34

Besnikëri

24 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 71.67

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 129.01

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 129.01

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 100.34

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 129.01

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 129.01

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Urime
USD 100.34

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.67

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.17

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.51

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Luks
USD 71.67

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO