Fabriano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pajtim
USD 130.65

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Bukuri Shpirtërore
USD 130.65

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Mahnitëse
USD 130.65

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.65

Vdes për ty

Trëndafila

E mrekullueshme
USD 101.62

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Respekt
USD 101.62

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 72.58

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 94.36

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Urime
USD 101.62

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 94.36

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Shikim i Shpejtë
USD 130.65

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Lavdi
USD 72.58

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO