Fano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përkryerje
USD 101.35

Përkryerje

24 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 72.40

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.31

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 101.35

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Festim
USD 130.31

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Urime
USD 101.35

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.40

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Falënderim
USD 130.31

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.11

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.59

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpresë
USD 72.40

Shpresë

Gerbera

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 72.40

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO