Fasano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Frymëzim
USD 128.64

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 128.64

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 128.64

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.05

Urime

Trëndafila dhe orkide

Karakter
USD 128.64

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 128.64

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 71.47

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E dhimbsur
USD 71.47

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 92.91

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.20

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.20

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 100.05

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO