Favara Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Respekt
USD 102.59

Respekt

24 Trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 102.59

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vdes për ty
USD 131.90

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.59

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 95.26

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Lavdi
USD 73.28

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.26

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.92

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 131.90

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 102.59

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Mashtrim
USD 73.28

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 95.26

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO