Florens Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Florence, shtëpia e shumë veprave të mjeshtërve të mëdhenjë të Rilinjdes, është shtëpia e të famëshmëve Boboli Garderns. Aty mund të gjeni disa skulptura të shekullut 16-të dhe 18-të dhe një rrugë me trëndafila që ju dërgon në muze. Kopshtet publike dhe private në Florence janë të mbushura me varietete të luleve të ndryshme. Karafilat, margaritarët dhe manushaqet tringjyrëshe janë të preferuarat e veçanta së bashku me gladiolën, por krizatnemat përdoren si shenjë zie në Itali. Kopshtet Orto Botanical Gardens janë edhe një tjetër aktraksion për t’u parë, me zambakë të ujit, orkida, azalea dhe kaktusë të lulëzuar.
Fillimi i Miqësisë
USD 96.25

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Rehati
USD 123.75

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kujdesi Amënor
USD 96.25

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 123.75

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 123.75

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 123.75

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 96.25

Përkryerje

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 68.75

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 123.75

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 68.75

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 123.75

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 68.75

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Ego
USD 68.75

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Durim
USD 68.75

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Hare e ardhshme
USD 68.75

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 123.75

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Paqe
USD 68.75

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 96.25

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Florens. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Florens kohët e fundit : -