Birthday

Ashpërsi
USD 73.49

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 102.89

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 83.99

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 116.89

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 73.49

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 102.89

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 116.89

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 102.89

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 132.29

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 116.89

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 73.49

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 102.89

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 132.29

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 73.49

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 102.89

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 73.49

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 76.99

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 73.49

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 73.49

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 102.89

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 73.49

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 76.99

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 73.49

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 102.89

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top