Floridia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 129.10

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 71.72

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 71.72

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 93.24

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

E re
USD 71.72

E re

Zambakë dhe trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 129.10

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 100.41

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 129.10

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 100.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Krenare
USD 107.58

Krenare

12 Trëndafila

Lavdi
USD 71.72

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mikpritje
USD 100.41

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO