Fogia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shpresë
USD 72.86

Shpresë

Gerbera

Moderne
USD 72.86

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Jetë e Lumtur
USD 94.71

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 102.00

Besnikëri

24 Trëndafila

Imagjinatë
USD 72.86

Imagjinatë

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 131.14

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 72.86

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Optimizëm
USD 109.28

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 102.00

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 102.00

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 72.86

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 72.86

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO