Foligno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Buzëqeshëse
USD 72.38

Buzëqeshëse

Trëndafila

Ego
USD 72.38

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.29

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 130.29

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Plot Shkëlqim
USD 72.38

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.29

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 101.34

Respekt

24 Trëndafila

Urime
USD 101.34

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përshtypje Që Zgjat
USD 130.29

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 130.29

Mahnitëse

Trëndafila

Lavdi
USD 72.38

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Misterioze
USD 94.10

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO