Follonica Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Pa Ndjenja
USD 94.37

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Vdes për ty
USD 130.67

Vdes për ty

Trëndafila

Mirënjohje
USD 72.59

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.63

Urime

Trëndafila dhe orkide

Virtyt
USD 72.59

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.59

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.37

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.89

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.67

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 72.59

Imagjinatë

12 Trëndafila

Mashtrim
USD 72.59

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 130.67

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO