Fondi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përkryerje
USD 100.03

Përkryerje

24 Trëndafila

E përjetshme
USD 71.45

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Vdes për ty
USD 128.61

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 100.03

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Urime
USD 100.03

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.45

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 92.89

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 128.61

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.18

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 92.89

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 92.89

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 128.61

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO