Forlì Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 129.27

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 107.72

Paç Fat

12 Trëndafila

Pajtim
USD 129.27

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.27

Vdes për ty

Trëndafila

Qejf
USD 129.27

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 93.36

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 71.82

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 71.82

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Hijeshi e Pjekur
USD 71.82

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.54

Urime

Trëndafila dhe orkide

Paç Fat
USD 107.72

Paç Fat

12 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 100.54

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO