Formia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Tekanjoze
USD 72.82

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 101.95

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Magjepsje
USD 72.82

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 101.95

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.82

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Urtësi
USD 72.82

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 131.08

Vdes për ty

Trëndafila

Magjepsëse
USD 131.08

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 101.95

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.82

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Meritë
USD 94.67

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.67

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO