Francavilla Fontana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Virtyt
USD 72.63

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Dashuri e Shenjtë
USD 130.73

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 130.73

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.42

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 130.73

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Madhështore
USD 130.73

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.68

Urime

Trëndafila dhe orkide

Karakter
USD 130.73

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Unitet
USD 94.42

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.63

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.42

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Besnikëri
USD 101.68

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO