Frascati Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thashethemëse
USD 132.48

Thashethemëse

72 Trëndafila

Luks
USD 73.60

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 132.48

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.04

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.60

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 73.60

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.68

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.40

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mahnitëse
USD 132.48

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 132.48

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 132.48

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 103.04

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO