Frattamaggiore Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Luks
USD 71.63

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 128.93

Vdes për ty

Trëndafila

Frymëzim
USD 128.93

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 71.63

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 128.93

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Krenare
USD 107.44

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 107.44

Paç Fat

12 Trëndafila

Urime
USD 100.28

Urime

Trëndafila dhe orkide

Ngasje
USD 128.93

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 71.63

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 71.63

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 71.63

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO