Frosinone Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Besuese
USD 132.04

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dashuria e Gruas
USD 73.36

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 95.36

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 132.04

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.04

Vdes për ty

Trëndafila

Të Dua Ende
USD 73.36

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.70

Urime

Trëndafila dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.03

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 73.36

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 73.36

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Lartësi
USD 102.70

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 73.36

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO