Gela Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bashkim
USD 101.56

Bashkim

24 trëndafila

Vdes për ty
USD 130.58

Vdes për ty

Trëndafila

Urtësi
USD 72.54

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 101.56

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Rini
USD 72.54

Rini

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 101.56

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 72.54

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Lavdi
USD 72.54

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Përkryerje
USD 101.56

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.31

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.82

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Joshje
USD 94.31

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO