Giarre Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Origjinale
USD 101.10

Origjinale

12 Zambakë

Buzëqeshëse
USD 72.22

Buzëqeshëse

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 93.88

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 101.10

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Vdes për ty
USD 129.99

Vdes për ty

Trëndafila

Entuziaste
USD 72.22

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 72.22

Kthjelltësi

8 trëndafila

Magjepsëse
USD 129.99

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Unitet
USD 93.88

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.10

Urime

Trëndafila dhe orkide

Zonjë Zemërbardhë
USD 72.22

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 72.22

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO