Gioia del Colle Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fillimi i Miqësisë
USD 100.93

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 129.77

Vdes për ty

Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 72.10

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 72.10

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Urime
USD 100.93

Urime

Trëndafila dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 93.72

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 100.93

Respekt

24 Trëndafila

E përjetshme
USD 72.10

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Lavdi
USD 72.10

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.72

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.14

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Joshëse
USD 72.10

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO