Giugliano in Campania Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Besnike
USD 101.83

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Vdes për ty
USD 130.92

Vdes për ty

Trëndafila

Origjinale
USD 101.83

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 101.83

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 130.92

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Urime
USD 101.83

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 130.92

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Lavdi
USD 72.73

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.55

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.73

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.10

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Rini
USD 72.73

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO