Giussano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 132.84

Vdes për ty

Trëndafila

Virtyt
USD 73.80

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Fisnikëri
USD 95.94

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 132.84

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Urime
USD 103.32

Urime

Trëndafila dhe orkide

Paqe
USD 73.80

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 73.80

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Lavdi
USD 73.80

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Vdes për ty
USD 132.84

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.94

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.70

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 132.84

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO