Gjenova Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Genoa është një destinacion i njohur turistik, me një mori plazhesh, muzesh, dyqanesh dhe kopshte mahnitëse. Më i njohuri është Villa Durazzo-Pallavicini, me pjergullat e tij, urat për këmbësor dhe kopshtin tradicional anglez. Ai ekspozon lëndinat dekorative të kuqe dhe rozë të përziera me asterë, krizantema, karafila, verbena, kozmose dhe koreopsis. Pjesët e tjera të kopshtit kanë margaritar shasta të përziera me suzane sy kafe dhe salvia. Në pranverë lulëzojnë tulipanët, begoniat dhe verbenat. Disa bimë të tjera të gjata janë kallamët dhe zambakët e ditës. Disa nga urat kanë hardhi bougainvillea dhe disa shtigje kanë karakteristikë harqet e mbuluar me trëndafila. Së bashku me trëndafilat ngjitës, aty ka gjithashtu trëndafila hibrid dhe të çajit. Varietetet e vjetra aromatike lulëzojnë në pranverën e vonshme dhe në verën e hershme, duke e mbushur kopshtin me aromën e tyre të këndshme.

Bukuri Shpirtërore
USD 119.95

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Meritë
USD 86.19

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Zonjë e Bukur
USD 75.42

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 119.95

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 75.42

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 105.59

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 75.42

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Lavdi
USD 75.42

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 86.19

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.01

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Kthjelltësi
USD 75.42

Kthjelltësi

8 trëndafila

Urime
USD 105.59

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO