Gorizia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Zonjë Zemërbardhë
USD 73.18

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 131.73

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Vdes për ty
USD 131.73

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 95.14

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuria e Gruas
USD 73.18

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 102.46

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 109.78

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 102.46

Urime

Trëndafila dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 95.14

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 73.18

Shpresë

Gerbera

Lavdi
USD 73.18

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Frymëzim
USD 131.73

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO