Grugliasco Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përqafime
USD 94.29

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.56

Vdes për ty

Trëndafila

Gazmore
USD 72.53

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Besnike
USD 101.55

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.29

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 101.55

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 72.53

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Mirënjohje
USD 72.53

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 72.53

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.29

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Rini
USD 72.53

Rini

Trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.80

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO