Imola Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fisnikëri
USD 94.32

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Vdes për ty
USD 130.60

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.56

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.58

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.56

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 72.56

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.84

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 94.32

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 130.60

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Mirënjohje
USD 72.56

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 101.58

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO