Imperia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mendime Qiellore
USD 130.99

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 130.99

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 130.99

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.99

Vdes për ty

Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 72.77

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Magjepsje
USD 72.77

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.88

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 94.60

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 72.77

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 72.77

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Mashtrim
USD 72.77

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 72.77

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO